لینک ویدیو گزارش ستاد نماز جمعه در آپارات

https://www.aparat.com/v/RGlaQ

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : جمعه 31 شهريور 1396برچسب:, | 15:0 | نويسنده : تحریریه ستاد |

به لطف پروردگار منان مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته وزوان به امامت حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج یدالله زمانی برگزار گردید

مکبر: میثم روستا

تصاویر و امور فرهنگی: جواد عبدی

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : جمعه 31 شهريور 1396برچسب:, | 14:36 | نويسنده : تحریریه ستاد |

با عرض سلام و احترام به اطلاع می رساند مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته توسط حجت الاسلام و المسلمین حاج یدالله زمانی در محل مسجد جامع شهر وزوان برگزار می گردد.

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : پنج شنبه 30 شهريور 1396برچسب:, | 23:17 | نويسنده : تحریریه ستاد |

گزارش ستاد برگزاری نماز جمعه شهر وزوان در تاریخ 96/06/17 در آپارات

https://www.aparat.com/v/D6quU

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : دو شنبه 27 شهريور 1396برچسب:, | 16:35 | نويسنده : تحریریه ستاد |

متن پیام رئیس جمهوری سوریه به رهبر معظم انقلاب اسلامی که ایرنا تصویر آن را از منابعی در وزارت امور خارجه دریافت کرده، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت آیت الله العظمی امام سید علی خامنه ای 
رهبر انقلاب اسلامی ایران
سلام علیکم و رحمت الله و برکاته
مایلم در آغاز گرمترین مراتب تبریک و تهنیت خود را به خاطر دستاورد راهبردی که ارتش عربی سوریه با همکاری همپیمانان و دوستان با شکست محاصره شهر دیرالزور را به دست آورد به حضرتعالی، دولت و مردم دوست ایران تقدیم نمایم.
ما ضمن اینکه مردم ایران را که همراه ما در جنگ علیه تروریسم خون تقدیم نمود، در این پیروزی شریک می دانیم از طریق حضرتعالی تشکر عمیق خود را از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران علیه تروریسم و حمایت از مردم ما برای آزادسازی خاک میهن خود از لوث تروریست های تکفیری ابراز می دارم.
جمهوری عربی سوریه و جمهوری اسلامی ایران جنگ را علیه ظلم و تجاوزگری و از بین بردن خطرات تروریسم و مشارکت در بر پایی نظام منطقه ای و بین المللی بر اساس عدالت، برابری و کرامت همسان برای تمامی ملت ها و کشورها ادامه می دهند.
اینجانب به نام مردم جمهوری عربی سوریه و به نام شخص خود، والاترین مراتب تشکر و قدردانی را به حضرتعالی و مردم دوست ایران تقدیم می نمایم و از خداوند مسالت دارم گام های ما را در راه خیرخواهی برای دو ملت و دو کشورمان و تمامی بشریت مسدد نماید.
حضرت امام، والاترین مراتب مودت، احترام و قدرشناسی اینجانب از شخص کریم حضرتعالی را پذیرا باشید.
بشار الاسد
رئیس جمهوری عربی سوریه 
دمشق 15 شهریور 1396

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : جمعه 24 شهريور 1396برچسب:, | 17:46 | نويسنده : تحریریه ستاد |

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم

... قبل از آنکه وارد بحث بشویم، این مسئله‌ی حقیقتاً فاجعه‌آمیز میانمار را انسان نمیداند چه‌جوری توجیه بکند؛ حقیقتاً یک حادثه‌ی کم‌نظیر است؛ جلوی چشم کشورهای اسلامی، دولتهای اسلامی، جلوی چشم یک و نیم میلیارد مسلمان، جلوی چشم مجامع جهانیِ مدّعی و دولتهای ریاکار دروغگوی مدّعی حقوق بشر، یک دولت بی‌رحمی که در رأسش هم یک زنی است که جایزه‌ی [صلح] نوبل گرفته است این زن بی‌رحم، یک جمعِ مردم بی‌پناه را میکشند، آتش میزنند، خانه‌هایشان را ویران میکنند، بیرونشان میکنند. حقیقتاً حادثه‌ی عجیبی است و هیچ عکس‌العملِ به معنای واقعی کلمه هم مشاهده نمیشود. بله، محکوم میکنند، [امّا] محکوم کردن چه فایده‌ای دارد؟ اعلامیه منتشر میکنند، چه اثری دارد؟ عمل باید بکنند.

 اوّلاً به جای اینکه حقیقت آن مسئله را تبیین کنند برای مردم، مسئله را مسئله‌ی بین بودایی و مسلمان قرار میدهند؛ بله، حالا ممکن است یک چند نفر متعصّب مذهبی هم در این قضیّه تأثیر دارند لکن یک دولت دارد این کار را میکند؛ مسئله سیاسی است. در رأس آن دولت هم یک زنی است که جایزه‌ی [صلح] نوبل گرفته. فاتحه‌ی جایزه‌ی [صلح] نوبل و نوبل را اینها خواندند با این کار. [دادنِ] جایزه‌ی صلح نوبل به یک انسانِ به این بی‌رحمی! زن و این‌همه بی‌رحم! انسان واقعاً حیرت میکند از این وضعی که بشریّت در دنیا به آن دچار است.

راه چاره این است که دولتهای مسلمان عملاً وارد بشوند؛ نمیگوییم لشکرکشی کنند به آنجا امّا فشار سیاسی بیاورند، فشار اقتصادی بیاورند، ده‌ها کشور مسلمان و دولت مسلمان هستند که ممکن است بعضی از اینها ارتباطات تجاری داشته باشند، ارتباطات اقتصادی داشته باشند؛ آنها از آن طریق فشار بیاورند به آن دولت، تذکّر بدهند، تکرار بکنند، در مجامع جهانی علیه آنها فریاد بکشند؛ این کارها را باید بکنند. وَالّا اینکه حالا ما بنشینیم یک گوشه‌ای محکوم کنیم، چه فایده‌ای دارد این محکوم کردن؟ دبیرکلّ سازمان ملل محکوم کرده است؛ خیلی زحمت کشیده! باید یک اثر عملی داشته باشد. آنجایی که سیاستهایشان اقتضا میکند، گاهی اوقات به‌خاطر زیر فشار قرار گرفتن یک مجرم در یک کشوری، زمین را به آسمان میرسانند، فریاد میکنند، داد میزنند، [چون] یک مجرمی در یک جایی مجازات شده! [امّا] اینجا چند هزار نفر کشته شده‌اند -که آمارشان درست مشخّص نیست؛ یعنی اجازه نمیدهند که آمار شناخته بشود- چند ده هزار نفر آواره شده‌اند و متأسّفانه به‌هیچ‌وجه عکس‌العملی مشاهده نمیشود. این خیلی حادثه‌ی بزرگی است؛ بله، ملّتها عصبانی‌اند، ناراحتند، در کشورهای مسلمان راه‌پیمایی و تظاهرات انجام میگیرد لکن دولتها باید اقدام کنند؛ دولتها باید اقدام کنند. باید از دولتها خواسته بشود که این کار را انجام بدهند؛ [اعضای سازمان] کنفرانس اسلامی بخصوص برای همین قضیّه جلسه بگذارند، دُور هم جمع بشوند؛ بحث کنند ببینند چه اقدامی میشود کرد برای این مسلمانها.

 متأسّفانه دنیا، دنیای ظلم است؛ جمهوری اسلامی این افتخار را برای خودش باید حفظ کند که علناً و صریحاً علیه ظلم حرف بزند؛ چه این ظلم در مناطق اشغال‌‌‌شده‌ی به‌وسیله‌ی صهیونیست‌ها باشد، چه در کشور یمن و بمباران مردم یمن باشد، چه در بحرین باشد، چه در میانمار و چه در هر نقطه‌ی دیگری؛ باید نسبت به اینها جمهوری اسلامی موضع شجاعانه و صریح خودش را اتّخاذ کند. .

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : جمعه 24 شهريور 1396برچسب:, | 17:44 | نويسنده : تحریریه ستاد |

لطفا از پایگاه خبری صبح وزوان دیدن فرمایید

www.sobhevazvan.com

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : جمعه 17 شهريور 1396برچسب:, | 17:41 | نويسنده : تحریریه ستاد |

به لطف ایزد منان مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته به امامت حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج یدالله زمانی و با حضور حضرات حجج السلام و المسلمین زین الدینی و عادل برگزار شد.

اقامه نماز عصر به امامت حضرت حجت الاسلام و المسلمین عادل بود.

نماز جمعه این هفته با مولودی خوانی آقای محسن نقیان ، مسابقه کتابخوانی ، پذیرایی، مسابقه پیامکی خطبه غدیر و نمایشگاه محصولات فرهنگی همراه بود.

مکبر : آقای محسن نقیان

امور فرهنگی : جواد عبدی

 

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : جمعه 17 شهريور 1396برچسب:, | 15:19 | نويسنده : تحریریه ستاد |

به اطلاع همشهریان محترم می رساند مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته توسط حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج یدالله زمانی در محل مسجد جامع شهر وزوان برگزار می گردد

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : پنج شنبه 16 شهريور 1396برچسب:, | 14:40 | نويسنده : تحریریه ستاد |

ماههایی که معمولا مدیران سعی می کنند تا خود را با مجموعه جدید وفق دهند، مدیریت زیرمجموعه ها را تعیین و 6 ماه نخست، ماههای شناخت، ارزیابی و آمادگی برای ادامه مسیر است.  اما در همین رویه معمول، تفاوت های بسیاری در مدیریتی به نام مدیریت جهادی و مدیریت فشل، وابسته به الگوهای غربی و تمرکزگراست. 

 روزهای آغازین مدیریت قالیباف، روزهایی بود که شهروندان شاهد تجربیات جدیدی بودند. تجربه ای به نام نصب روزشمار پایان پروژه ها و افتتاح در ماههای نخست شهردار جدید!

 با نگاهی به سابقه پروژه ها و طرح های شهرداری تهران و همچنین اظهارات مدیران شهری که تجربه خود را از همکاری با قالیباف در روزهای نخست بیان کرده اند، می توان از جدیت قالیباف برای شروع کار جدی و عملیاتی کردن پروژه ها برای رفاه شهروندان پرده برداشت. 

 برای مثال تونل  رسالت، تونلی که از کرباسچی تا احمدی نژاد در آرزوی افتتاح آن به سر می بردند و تنها 20 درصد کار را جلو برده بودند، در 9 ماه نخست فعالیت قالیباف بر اساس طرح زمانبندی شده دقیق افتتاح شد. نمونه دیگر برج میلادی بود که 40 درصد کار را مدیران قبلی در یک دهه پیش بردند و قالیباف در عرض 30 ماه به بهره برداری رساند. از این دست خدمات بسیار زیاد است که درکنار طرح ها و ابرپروژه هایی قرار میگیرند که با نام مدیریت جهادی گره خورده اند. 

 در چنین موقعیتی، اصلاح طلبان با ادعای بسیار و با سیاه نمایی از خدمات قالیباف، پا در ساختمان بهشت گذاشته اند، در چند هفته اخیر کار روزمره نجفی و مدیرانش تنها به سرکشی از پروژه های قبلی خلاصه شده، و به نظر میرسد هیچ طرح جدی و جدیدی برای پیشرفت شهر ندارند. هرچند آنها در ادعا سازی خبره هستند اما در عمل تهی! هرچند در چنین اوضاعی اگر مدیریت جدید به تکمیل پروژه های باقی مانده هم همت بگمارند می توانند برای خود کارنامه عملکردی به پا کنند. برای مثال تونل آرش و اسفندیار که بیش از 80 درصد کار آن به انجام رسیده یا خط 6 مترو که کارهای زیرساختی آن به پایان رسیده و تنها در انتظار واگن و راه افتادن پله های برقی است، در عرض چند ماه می توانند به بهره برداری برسند و افتخار افتتاح به مدیران جدید برسد! 

 ولی می توان به راحتی اذعان کرد، دغدغه قالیباف از روز نخست ورود به بهشت نه حاشیه سازی و سیاسی کاری بلکه خدمت صادقانه جهادی بود که ثمره اش #تهران_جدید شده اما دغدغه مدیران جدید سیاه نمایی و بازی های سیاسی است که نتیجه آن بدون شک توسعه تهران نخواهد بود! 

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : دو شنبه 13 شهريور 1396برچسب:, | 16:50 | نويسنده : تحریریه ستاد |

گفته می‌شود، بمب هیدروژنی که کره شمالی آزمایش کرده است حدود ۱۰۰ کیلو تن قدرت انفجار آن بوده که البته قدرت زیادی دارد اما در مقایسه با برخی بمب‌های هسته‌ای آزمایش شده در دوران جنگ سرد از سوی آمریکا و شوروی بسیار کوچک است.

از بی‌بی‌سی، گفته می‌شود که کره شمالی روز یک‌شنبه یک آزمایش اتمی را انجام داده است که انفجار قدرت‌مندی بوده است. برخی کارشناسان توان آن را حدود 100 کیلو تن تخمین زده‌اند که قدرت آن حدود پنج برابر بمب هسته‌ای (مرد چاق)، بمب استفاده شده در هیروشیما و ناکازاکی ژاپن توسط آمریکا در سال 1945 است که باعث کشته شدن 70 هزار نفر شد.

با این حال در مقایسه با مرگبارترین بمب هسته‌ای (بمب تزار) که به آن شاه بمب‌های هسته‌ای گفته می‌شود و توسط شوروی در سال 1961 انجام شد آزمایش هیدروژنی کره شمالی توان بسیار ناچیزی دارد. توان بمب هسته‌ای تزار 50 هزار کیلوتن و معادل 50 مگاتن است.

گزارش‌های حاصل شده پس از انجام آزمایش این بمب نشان می‌دهد که همه سازه‌های موجود تا شعاع 55 کیلومتری مکان آزمایش آن در قطب شمال نابود شده‌اند؛ پس از انجام این آزمایش تا صدها کیلومتر حول مکان آزمایش شیشه‌های منازل شکسته شد. حتی چند گزارش از شکسته شدن پنجره‌ها و شیشه‌ها در نروژ و فنلاند نیز هم‌زمان با آزمایش این بمب ثبت شد. بمب هسته‌ای تزار هشت متر طول و حدود 27 تن وزن داشت.

اما قدرت‌مندترین بمب هسته‌ای که تا کنون از سوی آمریکا در سال 1954 مورد آزمایش قرار گرفته "کتسل براوو" نام دارد و در جزایر مارشال در اقیانوس آرام مورد آزمایش قرار گرفت.

بمب هسته‌ای کستل براوو توان تخریب حدود 15 هزار کیلو تن یا 15 مگا تن دارد، ابر حاصل شده‌ از انفجار آن که شبیه به یک قارچ است تا شعاع 11 هزار کیلومتر مربع را در بر می‌گیرد.

مردم نزدیک به این آزمایش از منازل مسکونی خود تخلیه شدند اما برخی از آنها مورد تشعشعات هسته‌ای قرار گرفتند.

به گزارش ایسنا، کاخ سفید در واکنش به این آزمایش اعلام کرده که آماده است تا برای مقابله با تهدیدهای پیونگ یانگ از ظرفیت اتمی خود استفاده کند.

ترامپ نیز با مقامات نظامی آمریکا برای گفت‌وگو در مورد آزمایش هیدروژنی کره شمالی جلسه‌ای برگزار کرده است.

قرار است اعضای شورای امنیت سازمان ملل نیز در رابطه با بررسی تهدید کره شمالی یک جلسه فوری را در روز دوشنبه برگزار کنند.

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : دو شنبه 13 شهريور 1396برچسب:, | 16:48 | نويسنده : تحریریه ستاد |
 
 
 
 
 
واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : یک شنبه 12 شهريور 1396برچسب:, | 12:5 | نويسنده : تحریریه ستاد |
بمب هیدروژنی کره شمالی 
 
بمب هیدروژنی کره شمالی 
 
بمب هیدروژنی کره شمالی
 
واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : یک شنبه 12 شهريور 1396برچسب:, | 12:3 | نويسنده : تحریریه ستاد |

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : یک شنبه 12 شهريور 1396برچسب:, | 12:2 | نويسنده : تحریریه ستاد |

واسیلی نبنزیا نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل روز یکشنبه به خبرنگاران گفت: روابط روسیه و آمریکا در سطح بسیار پایینی قرار گرفته است و این مساله نه فقط برای مناسبات دو کشور مثبت نیست، بلکه بر اوضاع بین المللی هم تاثیر می گذارد. 
وی افزود: روابط روسیه و آمریکا عاملی مهم است که شرکای ما روی آن حساب می کنند.
خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از سخنان نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل نوشت: شرکای ما حضوری یا غیابی از دو کشور (روسیه و آمریکا) می خواهند به وضعیت کنونی پایان دهند و مسائل و اختلافات خود را حل کنند، زیرا این رویکرد فقط به نفع ما نیست، بلکه جهان از آن سود می برد.
نبنزیا همچنین روابط هیات روسی با طرف آمریکایی در سازمان ملل را عملگرایانه خواند و گفت: در گذشته نیز همین روند بوده و در آینده هم ادامه خواهد یافت.
نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل ادامه داد: افزون بر آن، در شرایط کنونی شورای امنیت سازمان ملل خوشبختانه یا متاسفانه یکی از معدود میدان هایی است که روسیه و آمریکا همکاری می کنند.
وی ادامه داد: این همکاری ها را برای اینکه نشان دهیم بین دو کشور موارد مثبت وجود دارد انجام نمی دهیم، بلکه تعامل در سازمان ملل برای جهان بسیار مهم است.
نبنزیا در پایان تاکید کرد که مسائل و اختلاف های موجود میان روسیه و آمریکا نباید بر وضع حل مسائل بین المللی و منطقه ای در سازمان ملل تاثیر منفی بگذارد.
آمریکا روز پنجشنبه اعلام کرد که روسیه باید تا دوم سپتامبر (دیروز- شنبه) سرکنسولگری خود در سانفرانسیسکو و دو مرکز کنسولی در نیویورک و واشنگتن را تعطیل کند.
به گزارش رسانه های روسی، ماموران امنیتی آمریکا روز گذشته در مرکز کنسولی روسیه در واشنگتن و ساختمان سرکنسولگری این کشور در سانفرانسیسکو بازرسی کردند.
روابط روسیه و آمریکا که در دوره اوباما تیره شده بود در ماههای اخیر متشنج تر شده است.
مسکو در پاسخ به اخراج 35 دیپلمات روس و توقیف دو ملک دیپلماتیک در آمریکا در اواخر دوره اوباما، در ماه گذشته با تاکید بر لزوم برابری شمار کارکنان مراکز دیپلماتیک دو کشور، بیش از 750 نفر از کارکنان و دیپلمات های آمریکایی را اخراج کرد.

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : یک شنبه 12 شهريور 1396برچسب:, | 12:1 | نويسنده : تحریریه ستاد |
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به حجاج بیت‌الله الحرام، با اشاره به سیاست‌های تفرقه‌افکنانه‌ی نظام سلطه در میان مسلمانان، وظیفه‌ی رؤسای کشورهای اسلامی و همه‌ی نخبگان جهان اسلام را ایجاد وحدت، آگاه‌سازی ملت‌ها و متوقف کردن فوری فجایع تلخ در کشورهای اسلامی خواندند و خاطرنشان کردند: دفاع از فلسطین و همراهی با ملتی که نزدیک به هفتاد سال است برای کشور غصب‌شده‌ی خود مبارزه می‌کند، مهم‌ترین وظیفه‌ی همه‌ی ما است.
متن این پیام که صبح امروز (پنجشنبه) از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین قاضی‌عسکر نماینده‌ی ولیّ فقیه و سرپرست زائران ایرانی در مراسم برائت از مشرکان در صحرای عرفات قرائت شد به شرح زیر است:

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم
و الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد خاتم النّبیّین و آله الطّاهرین و صحبه المنتجبین.
 
 خدای بزرگ را سپاس میگویم که امسال نیز سعادت حج‌گزاری را به خیل انبوه مؤمنان از سراسر جهان عطا فرمود تا از این سرچشمه‌ی گوارا و فیّاض برخوردار شوند و در روزها و شبهایی که ساعات مغتنم و مبارکش، همچون اکسیری معجزه‌گر میتواند دلها را منقلب و جانها را پاکیزه و مزیّن سازد، در مجاورت خانه‌ی با عظمت خداوند و مواقیتِ عبادت و خشوع و ذکر و تقرّب باشند.

 حج، عبادتی پُر رازورمز، و بیت شریف، جایگاهی سرشار از برکات الهی و مظهر آیات و بیّنات حضرت حق متعال است. حج میتواند بنده‌ی مؤمن و اهل خشوع و تدبّر را به مقامات معنوی نائل سازد و از او انسانی والا و نورانی بسازد؛ همچنان‌که میتواند از او عنصری بابصیرت و شجاع و اهل اقدام و مجاهدت پدید آورد. هر دو سوی معنوی و سیاسی و فردی و اجتماعی در این فریضه‌ی بی‌نظیر، بسی برجسته و نمایان است و جامعه‌ی مسلمان، امروز به هر دو جنبه بسی نیازمند.

 از سویی، جادوی مادّی‌گرایی، با بهره‌گیری از ابزارهای پیشرفته، در حال اغواگری و تباه‌سازی است، و از سویی سیاستهای نظام سلطه در کارِ فتنه‌انگیزی و آتش‌افروزی میان مسلمانان و تبدیل کشورهای اسلامی به دوزخ ناامنی و اختلاف است. حج میتواند داروی شفابخش این هر دو ابتلای عظیم امّت اسلامی باشد؛ هم دلها را از زنگارها پاک و به نور تقوا و معرفت منوّر سازد، و هم چشمها را بر روی واقعیّتهای تلخ دنیای اسلام باز کند و عزمها را برای مقابله با آن راسخ و گامها را استوار و دستها و ذهنها را آماده‌به‌کار نماید.

 امروز دنیای اسلام دچار ناامنی است؛ ناامنی اخلاقی و معنوی، و ناامنی سیاسی. عامل عمده، غفلت ما و هجوم بی‌رحمانه‌ی دشمنان است. ما در برابر هجوم دشمن نابکار به وظیفه‌ی دینی و عقلی خود عمل نکردیم؛ هم «اَشِّدآءُ عَلَی الکُفّار» را از یاد بردیم، و هم «رُحَمآءُ بَینَهُم»(۱) را. نتیجه آن است که دشمن صهیونیست در قلب جغرافیای جهان اسلام در حال فتنه‌گری است و ما غافل از وظیفه‌ی قطعیِ نجات فلسطین، به جنگ داخلی در سوریه و عراق و یمن و لیبی و بحرین، و مواجهه با تروریسم در افغانستان و پاکستان و غیره سرگرمیم.

 رؤسای کشورهای اسلامی و نخبگان سیاسی و دینی و فرهنگی در دنیای اسلام، وظایف سنگین بر دوش دارند: وظیفه‌ی ایجاد وحدت و برحذر داشتن همگان از ستیزه‌گری‌های قومی و مذهبی؛ وظیفه‌ی آگاه‌سازی ملّتها از شیوه‌های دشمنی و خیانت استکبار و صهیونیسم؛ وظیفه‌ی تجهیز همگان برای مقابله با دشمن در میدانهای گوناگون جنگ نرم و سخت؛ وظیفه‌ی متوقّف‌سازی فوری وقایع فاجعه‌بار در میان کشورهای اسلامی که امروز نمونه‌های تلخ آن همچون حوادث یمن، در سراسر جهان مایه‌ی اندوه و اعتراض است؛ وظیفه‌ی دفاع قاطع از اقلّیّتهای تحت ستم مسلمان، همچون مظلومان میانمار و غیره؛ و از همه مهم‌تر وظیفه‌ی دفاع از فلسطین و همکاری و همراهی بی‌چندوچون با ملّتی که نزدیک به هفتاد سال است برای کشور غصب‌شده‌ی خود مبارزه میکند.

 اینها وظایف مهمّی بر دوش همه‌ی ما است. ملّتها باید آن را از دولتهای خود مطالبه کنند و نخبگان باید با عزم راسخ و نیّت خالص در راه تحقّق آن بکوشند. این کارها مصداق قطعی نصرت دین خدا است که بی‌شک بر طبق وعده‌ی الهی، نصرت خدا را به همراه خواهد داشت.

 اینها بخشی از درسهای حجّ است و امیدوارم آن را فهم و بدان عمل کنیم.

 حجّ مقبول برای همه‌ی شما مسئلت میکنم و یاد شهیدان منا و مسجدالحرام را گرامی میدارم و علوّ درجات آنان را از خداوند رحیم و کریم طلب مینمایم.
 
والسّلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنه‌ای    
هفتم شهریور ۱۳۹۶   
هفتم ذی‌الحجّه‌ی ۱۴۳۸ 
واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : یک شنبه 12 شهريور 1396برچسب:, | 11:58 | نويسنده : تحریریه ستاد |

نماز عید سعید قربان به امامت حجت الاسلام و المسلمین زمانی امام جمعه محترم

مکبر : آقای محسن نقیان 

امور فرهنگی : جواد عبدی

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : شنبه 11 شهريور 1396برچسب:, | 15:20 | نويسنده : تحریریه ستاد |

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : شنبه 11 شهريور 1396برچسب:, | 15:18 | نويسنده : تحریریه ستاد |

روز عرفه از روزهای پرفضیلتی است که زمینه و بستر مناسب برای بهره‌مندی هرچه بهتر از برکات الهی آماده است، انجام برخی اعمال در این زمان مشخص، موجب نزدیکی سازنده تر به خالق هستی و کسب خیرات دنیوی و اخروی بیشتر است .

شب نهم از شب‎های متبرک و شب مناجات با قاضى الحاجات است و توبه در آن شب مقبول و دعا در آن مستجاب است. عبادت در این شب، اجر صد و هفتاد سال عبادت را دارد.روایت شده که حضرت امام زین العابدین علیه السلام شنید در روز عرفه صداى سائلى را که از مردم سؤ ال مى نمود فرمود به او واى بر تو آیا از غیر خدا سؤ ال مى کنى در این روز و حال آنکه امید مى رود در این روز براى بچّه هاى در شکم آنکه فضل خدا شامل آنها شود و سعید شوند و از براى این روز اعمال چند است.


اول غسل 
دوّم زیارت امام حسین علیه السلام که مقابل هزار حجّ و هزار عمره و هزار جهاد بلکه بالاتر است و احادیث در کثرت فضیلت زیارت آن حضرت در این روز متواتر است و اگر کسى توفیق یابد که در این روز در تحت قُبّه مقدّسه آن حضرت باشد ثوابش کمتر از کسى که در عرفات باشد نیست بلکه زیاده و مقدّم است و کیفیت زیارت آن حضرت بعد از این در باب زیارات بیاید انشاءالله تعالى

سوّم بعد از نماز عصر پیش از آنکه مشغول به خواندن دعاهاى عرفه شود دو رکعت نماز بجا آورد در زیر آسمان و اعتراف و اقرار کند نزد حق تعالى به گناهان خود تا فایز شود به ثواب عرفات و گناهانش آمرزیده گردد پس مشغول شود به اعمال و ادعیه عرفه که از حُجَج طاهِرِهِ صَلَواتُ اللّهِ عَلَیهِم روایت شده است.

خواندن دعای امام حسین علیه السلام و دعای ام داوددر روز عرفه سفارش شده است.

 
شیخ کفعمى در مصباح فرموده مستحب است روزه روز عرفه براى کسى که ضعف پیدا نکند از دعا خواندن و مستحب است غسل پیش از زوال و زیارت امام حسین علیه السلام در روز و شب عرفه و چون وقت زوال شد زیر آسمان رَوَد و نماز ظهر و عصر را با رکوع و سجود نیکو به عمل آورد و چون فارغ شود دو رکعت نماز کند در رکعت اوّل بعد از حمد توحید و در دویم بعد از حمد قُل یا اَیهَا الْکافِروُنَ بخواند بعد از آن چهار رکعت نماز گذارد در هر رکعت بعد از حمد توحید پنجاه مرتبه بخواند فقیر گوید که این نماز همان نماز حضرت امیرالمؤ منین علیه السلام است که در اعمال روز جمعه گذشت .

ذکر صلوات از حضرت امام صادق علیه السلام

 

پس بگو اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُک یا مَنْ هُوَ اَقْرَبُ اِلَىَّ مِنْ حَبْلِ الْوَریدِ یا

خدایا از تو خواهم اى کسى که او نزدیکتر است به من از رگ گردن اى


مَنْ یحوُلُ بَینَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ یا مَنْ هُوَ بِالْمَنْظَرِ الاَْعْلى وَبِالاُْفُقِ
که حائل شود میان انسان و دلش اى که او در دیدگاه اعلى است و در افق


الْمُبینِ یا مَنْ هُوَ الرَّحْمنُ عَلَى الْعَرْشِ اسْتَوى یا مَنْ لَیسَ کمِثْلِهِ
آشکارى است اى که او بخشاینده است و بر عرش استیلا دارد اى که نیست مانندش


شَىْءٌ وَهُوَ السَّمیعُ الْبَصیرُ اَسْئَلُک اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ 
چیزى و او شنوا و بینا است از تو خواهم که درود فرستى بر محمد و آل محمد


و بخواه حاجت خود را که برآورده خواهد شد انشاءالله تعالى پس بخوان این صَلَوات را که از حضرت صادق علیه السلام منقول است که هر که بخواهد مسرور کندمحمّد و آل محمّد را در صَلَوات بر ایشان بگوید:


اَللّهُمَّ یا اَجْوَدَ مَنْ اَعْطى وَیا خَیرَ
خدایا اى بخشنده ترین عطابخشان و اى بهترین


مَنْ سُئِلَ وَیا اَرْحَمَ مَنِ اسْتُرْحِمَ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِهِ فِى
درخواست شدگان و اى مهربانترین کسى که از او مهربانى جویند خدایا درود فرست بر محمد و آلش در


الاَْوَّلینَ وَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِهِ فِى الاَّْخِرینَ وَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ
زمره پیشینیان و درود فرست بر محمد و آلش در زمره پسینیان و درود فرست بر محمد


وَآلِهِ فِى الْمَلاَءِ الاْعْلى وَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِهِ فِى الْمُرْسَلینَ
و آلش در ساکنین عالم بالا و درود فرست بر محمد و آلش در زمره مرسلین


اَللّهُمَّ اَعْطِ مُحَمَّداً وَآلَهُ الْوَسیلَةَ وَالْفَضیلَةَ وَالشَّرَفَ وَالرِّفْعَةَ
خدایا عطا کن به محمد و آلش مقام وسیله و فضیلت و شرف و رفعت


وَالدَّرَجَةَ الْکبیرَةَ اَللّهُمَّ اِنّى آمَنْتُ بِمُحَمَّدٍ صَلَّى اللّهُ عَلَیهِ وَآلِهِ
و درجه بلند خدایا من ایمان آوردم به محمد صلى الله علیه و آله


وَلَمْ اَرَهُ فَلا تَحْرِمْنى فِى الْقِیمَةِ رُؤْیتَهُ وَارْزُقْنى صُحْبَتَهُ وَتَوَفَّنى
با اینکه او را ندیده ام پس در روز قیامت از دیدارش محرومم مفرما و مصاحبت و همنشینى او را روزیم فرما


عَلى مِلَّتِهِ وَاسْقِنى مِنْ حَوْضِهِ مَشْرَباً رَوِیاً سآئِغاً هَنَّیئاً لا اَظْمَاءُ
و بر کیش او بمیرانم و بنوشانم از حوض او (حوض کوثر) نوشاندنى سیراب و جانبخش و گوارا که


بَعْدَهُ اَبَداً اِنَّک عَلى کلِّشَىْءٍ قَدیرٌ اَللّهُمَّ اِنّى آمَنْتُ بِمُحَمَّدٍ صَلَّى
پس از آن هرگز تشنه نشوم که براستى تو بر هرچیز توانایى خدایا من ایمان آورده ام به محمد صلى


اللّهُ عَلَیهِ وَآلِهِ وَلَمْ اَرَهُ فَعَرَِّفْنى فِى الْجِنانِ وَجْهَهُ اَللّهُمَّ بَلِّغْ مُحَمَّداً
الله علیه وآله و او را ندیده ام پس در بهشت رویش را به من نشان ده خدایا برسان به محمد


صَلَّى اللّهُ عَلَیهِ وَآلِهِ مِنّى تَحِیةً کثیرَةً وَسَلاماً 
صلى الله علیه و آله از جانب من تحیتى بسیار و سلامى

 

در آخر روز عرفه این دعا خوانده شود :

یا رَبِّ اِنَّ ذُنُوبى لا تَضُرُّکَ وَاِنَّ مَغْفِرَتَکَ لى لا تَنْقُصُکَ فَاَعْطِنى ما لا

پروردگارا همانا گناهان من زیانى به تو نزند و محققاً آمرزش تو از من نقصانى به تو نرساند پس عطا کن به من

یَنْقُصُکَ وَاغْفِرْ لى ما لایَضُرُّکَ و ایضا بخوان : اَللّهُمَّ لا تَحْرِمْنى خَیْرَ ما

آنچه را نقصانت نرساند و بیامرز برایم آنچه را زیانت نزند خدایا محرومم مکن از آن خیرى که

عِنْدَکَ لِشَرِّ ما عِنْدى فَاِنْ اَنْتَ لَمْ تَرْحَمْنى بِتَعَبى وَ نَصَبى فَلا

نزد تو است بخاطر آن شرى که در پیش من است اگر تو به رنج و خستگیم رحم نمى کنى پس

تَحْرِمْنى اَجْرَ الْمُصابِ عَلى مُصیبَتِهِ

محرومم مدار از پاداش مصیبت دیده اى بر مصیبتش .

 

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : چهار شنبه 8 شهريور 1396برچسب:, | 16:34 | نويسنده : تحریریه ستاد |

نتیجه تصویری برای اطلاعیه

به اطلاع همشهریان محترم می رساند نماز عید سعید قربان به امامت حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج یدالله زمانی در روز جمعه 10 شهریور ماه راس ساعت 9 صبح در محل مسجد جامع شهر وزوان برگزار می گردد

 

با تشکر

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : چهار شنبه 8 شهريور 1396برچسب:, | 16:27 | نويسنده : تحریریه ستاد |

به اطلاع همشهریان محترم می رساند مراسم پرفیض دعای عرفه پنجشنبه 9 شهریور ماه راس ساعت 17:30 در محل مسجد جامع شهر وزوان برگزار میگردد لذا  درخواست می گردد هرچه با شکوهتر در این مراسم شرکت فرمایید

 

 

با تشکر 

 

کانون فرهنگی شهدای شهر وزوان

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : چهار شنبه 8 شهريور 1396برچسب:, | 16:21 | نويسنده : تحریریه ستاد |

من بیمار بودم، تازه از بیمارستان خارج شده بودم، در منزلی ... استراحت میکردم و در جریان اوضاع و احوال هم قرار میگرفتم؛ مرحوم شهید رجایی و شهید باهنر و برادران دیگر (می‌آمدند و) مسائل را با من در میان میگذاشتند. لیکن خود من شرکت فعالی در جریانات نمیتوانستم داشته باشم


در این اواخر تدریجاً حالم بهتر شده بود، گاهی در جلسات شرکت میکردم، کمااین‌که در شب قبل از حادثه؛ در جلسه‌ای در اتاق خود مرحوم رجایی شرکت کردم و راجع به مسائل مهم مملکتی صحبت میکردیم. بنابراین دور بودم از محل حادثه (انفجار) و بعدازظهر هم بود، من هم بیمار بودم و خوابیده بودم، از خواب که بیدار شدم از بچه‌های پاسدار، برادرهایی که پهلوی من بودند یک زمزمه‌هایی شنیدم. گفتم چیه؟ گفتند که یک بمب در نخست‌وزیری منفجر شده است. گفتم که کی آن‌جا بوده؟ گفتند که رجایی و باهنر هم بودند، من فوق‌العاده نگران شدم، با حال بسیار ضعیف و ناتوانی که داشتم خودم را رساندم پای تلفن، نشستم، بنا کردم این‌جا آن‌جا تلفن کردن، اما خبرها همه متناقض و نگران کننده بود. یکی میگفت که حالشان خوب است، یکی میگفت زنده بیرون آمدند، یکی میگفت جسدشان پیدا نشده، یکی میگفت توی بیمارستانند و من تا اوائل شب که خبر درستی به من نرسیده بود در حالت فوق‌العاده بد و نگرانی به سر میبردم، تا بالأخره مطلب برایم روشن شد


احساسات من در آن موقع طبیعی است که چه احساساتی بود. دو دوست عزیز و قدیمی، دو انقلابی، دو عنصر طراز اول جمهوری اسلامی را از دست داده بودیم و  من شدیداً احساس خسارت میکردم، احساس ضایعه میکردم، احساس غم میکردم و از طرفی احساس خشم نسبت به آن کسانی که عاملین این حادثه بودند میکردم و همین بود که فردا صبح زود با این‌که خیلی بیحال بودم پا شدم، سوار ماشین شدم، آمدم برای تشییع جنازه به مجلس، و با این‌که اطبا همه من را منع میکردند که من شرکت نکنم و دخالت نکنم، دیدم طاقت نمیآورم که شرکت در مراسم نکنم، آمدم آن‌جا روی ایوان جلوی مجلس و یک سخنرانیای هم با کمال هیجان کردم که دور و ور من را دوستان گرفته بودند که نبادا من بیفتم، از بس هیجان داشتم. به‌هرحال برای من بسیار حادثه‌ی تلخی بود، یعنی شاید بتوانم بگویم تلخ‌ترین حادثه‌ای بود که تا آنروز من دیده بودم، زیرا حادثه‌ی هفت‌تیر که میتوانست برای من تلخ‌تر باشد هنگامی اتفاق افتاده بود که من آن روز بیهوش بودم و نمیفهمیدم، بعد تدریجاً با این حادثه ذره ذره آشنا شدم و اطلاع پیدا کردم، اما این حادثه‌ی ناگهانی به خصوص بعد از حادثه‌ی هفت تیر برای من شاید تلخ‌ترین حادثه‌ای بود که تا آن روز برای من پیش آمده بود.

مصاحبه‌ی مطبوعاتی پیرامون حادثه‌ی هشتم شهریور؛ ‌ ۱۳۶۱/۵/۲۶

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : چهار شنبه 8 شهريور 1396برچسب:, | 13:5 | نويسنده : تحریریه ستاد |

انتصاب فرمانده کل ارتش و جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا، در احکام جداگانه‌ای امیر سرلشکر عطاءالله صالحی را به سمت جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و امیر سرلشکر سیّد عبدالرّحیم موسوی را با ارتقاء به درجه‌ی سرلشکری به سمت فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.
متن احکام فرمانده معظم کل قوا به این شرح است:

 

بسم الله الرّحمن الرّحیم
امیر سرلشکر عطاءالله صالحی
با قدردانی از خدمات خالصانه شما در فرماندهی ارتش جمهوری اسلامی ایران، بنا به پیشنهاد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، جنابعالی را که از سوابق و تجارب ارزشمندی در حوزه‌های فرماندهی و ستادی برخوردار می‌باشید به سِمت جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح منصوب می‌کنم.
از زحمات و تلاشهای امیر سرتیپ سیّد عبدالرّحیم موسوی در این مسئولیت قدردانی می‌کنم. توفیق همگان را از خداوند متعال مسئلت دارم.
سیّد علی خامنه‌ای
۳۰ مرداد ۱۳۹۶   

 

 

بسم الله الرّحمن الرّحیم
امیر سرتیپ سیّد عبدالرّحیم موسوی
نظر به تعهد و شایستگی و تجارب، شما را با ارتقاء به درجه سرلشکری به سِمت فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب می‌کنم.
با توجه به ذخیره‌ی عظیم نیروی انسانی کارآمد و مؤمن ارتش و تجربیات دوران دفاع مقدّس و پس از آن، انتظار می‌رود در دوران فرماندهی شما با رویکرد تحولی و انقلابی، ارتقاء توان و آمادگی‌های رزمی و تعالی معنوی و بصیرتی و تأمین نیازهای معیشتی و هم‌افزایی با سایر نیروهای مسلح، شتاب گیرد و مجموعه آجا به نصاب شایسته‌تر برسد.
از تلاش‌های خالصانه و ارزشمند امیر سرلشکر عطاءالله صالحی در طول خدمت تشکر و قدردانی می‌کنم و توفیق همگان را از خداوند متعال مسئلت دارم.
سیّد علی خامنه‌ای
۳۰ مرداد ۱۳۹۶ 
واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : چهار شنبه 8 شهريور 1396برچسب:, | 13:4 | نويسنده : تحریریه ستاد |

پیام تسلیت در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اصغر مروارید

پیام تسلیت در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اصغر مروارید

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشتِ خطیب مجاهد مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ علی‌اصغر مروارید را تسلیت گفتند.
متن پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
 
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
درگذشت خطیب مجاهد مرحوم حجةالاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ علی‌اصغر مروارید رحمة‌الله‌علیه را به خاندان و بازماندگان محترم تسلیت عرض می‌کنم. ایشان از مبارزان قدیمی نهضت اسلامی و از یاوران صادق امام راحل در نخستین سالهای مبارزات بود و دست‌اندرکاران نهضت خاطره‌ی سخنرانی‌های پرشور ایشان را از یاد نمی‌برند. رحمت و غفران الهی بر ایشان باد.
سیّد علی خامنه‌ای
۱۷ مرداد ۹۶     
واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : چهار شنبه 8 شهريور 1396برچسب:, | 13:2 | نويسنده : تحریریه ستاد |

پیام تسلیت در پی درگذشت آیت الله آقای حاج آقا روح‌الله شاه‌آبادی

 

حضرت آیت الله خامنه‌ای در پیامی درگذشت عالم ربانی و پارسا آیت الله روح‌الله شاه‌آبادی را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آیت الله آقای حاج آقا نصرالله شاه‌آبادی دامت برکاته
درگذشت عالم ربانی مرحوم آیت الله آقای حاج آقا روح‌الله شاه‌آبادی رحمة‌الله‌علیه را به جنابعالی و بیت رفیع شاه‌آبادی بالخصوص خانواده‌ی مکرّم ایشان و نیز به ارادتمندان آن شخصیت منزّه و پارسا و پرهیزگار تسلیت عرض می‌کنم و علو درجات ایشان را مسألت می‌نمایم.

سیّدعلی خامنه‌ای
۸/ شهریور ماه/ ۱۳۹۶

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : چهار شنبه 8 شهريور 1396برچسب:, | 13:0 | نويسنده : تحریریه ستاد |

مبادله پیکر شهید محسن حججی

به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، بر اساس توافق جرود که میان حزب الله لبنان و گروه تروریستی داعش صورت گرفت، مقرر شد پیکر شهید محسن حججی نیز مبادله شود.مدافع حرم محسن حججی از شهرستان نجف آباد در دفاع از حریم اهل بیت ، اسلام و تامین امنیت ملی کشورمان، بدست تروریست ها در سوریه به شهادت رسید.محسن حججی

محسن حججی

قرار است عملیات حرکت اتوبوسهای حامل تروریستهای داعشی که خود را تسلیم کرده اند به سمت شهر البوکمال واقع در حومه دیر الزور شامل تحویل گرفتن پیکر شهید محسن حججی نیز باشد.

بر همین اساس نیرهای حزب الله لبنان پیکر این شهید را به همراه شهدای این حزب و اسیر دست داعش بعد از ورود اتوبوس ها به تدمر تحویل می گیرند.

محسن حججی

المیادین گزارش داد که در حال حاضر این اتوبوسها که حامل نیروهای داعشی به همراه خانواده هایشان هستند، آماده حرکت از منطقه جرود قاره به سمت البوکمال است.

حزب الله لبنان همزمان با ارتش این کشور برای مشخص شدن سرنوشت نظامیان ربوده شده لبنانی که در چنگ داعش بوده اند در منطقه القلمون غربی سوریه آتش بس اعلام کرده بود.

این آتش بس که همزمان با اعلام آتش بس ارتش لبنان در مرزهای شرقی این کشور با سوریه اعلام شده است در راستای پایان دادن به عملیات نظامی حزب الله در القلمون الغربی عنوان شده است.

منابع آگاه به المیادین گفته اند که بعد از نزدیک شدن نیروهای مقاومت به عناصر داعش در دامنه بلندی حلیمه قاره، عناصر مسلح داعش تصمیم گرفتند در برابر نیروهای حزب الله تسلیم شوند.

جزییات توافق برای تحویل پیکر شهید حججی

مشاور معاون عربی و آفریقای وزیرامور خارجه ، اخبار مربوط به وجود نام شهید محسن حججی در فهرست پیکرهایی که قرار است در توافق حزب الله با داعش تحویل گرفته شوند را تایید کرد.
عباس گلرو در ارتباط با صحت اخبار منتشره در این خصوص گفت:در مرحله اول عملیات مقاومت لبنان در مبارزه با گروه های تروریستی جبهه النصره در «جرود عرسال» در شمال شرق لبنان حزب الله توانست مناطق وسیعی را از اشغال تروریست های جبهه النصره خارج کند و پنج اسیر حزب الله را آزاد و تعدادی پیکر شهدا را از طریق مذاکره با النصره تحویل بگیرد.
این دیپلمات ادامه داد:در مرحله دوم از عملیات که بنام« فجر الجرود »توسط  ارتش و مقاومت لبنان اجرا شد، بخش مهمی از اراضی شمالی لبنان که در سیطره داعش بود پاکسازی شد و گروه تروریستی داعش تحت شرایط محاصره مجبور به مذاکره شد  و پیشنهاد مذاکره داد.
وی افزود :حزب الله با هوشیاری و درایت و با هدف تعیین سرنوشت عزیزان خود در لبنان و سوریه، در شرایط برتر و با تحمیل شروط بر داعش، مذاکره را پذیرفت که در نتیجه آن قرار شد در مرحله دوم توافق، علاوه بر آزادی اسیر مقاومت، پیکر شهدای حزب الله و همچنین شهدای غیر لبنانی تحویل گرفته شود که نام شهید محسن حججی نیز در فهرست این توافق قرار دارد و دبیرکل حزب الله نیز در دیدار اخیر آقای جابری انصاری معاون عربی و آفریقا وزیر امور خارجه با ایشان این موضوع را مطرح کردند که امیدواریم این امر به زودی محقق شود  و مانعی در این مسیر ایجاد نشود.

گلرو با تقدیر از نقش تعیین کننده حزب الله لبنان در مبارزه با گروه های تروریستی در لبنان و سوریه، ایمان، صلابت، اخلاق و وفای به عهد را از ویژگی های منحصر به فرد حزب الله در نبردهای میدانی برشمرد و تاکید کرد:مقاومت و به ویژه دبیرکل حزب الله در وعده خود صادق است و شخصا به تعیین وضعیت اسرا و پیکر شهدا اهتمام دارند و از هیچ تلاشی در این زمینه فروگذار نخواهند کرد.
 شهید حججی در مردادماه 1396 خورشیدی و در عملیاتی مُستشاری در منطقهٔ التَنْف – منطقهٔ مرزی بین سوریه و عراق – توسط نیروهای داعش به اسارت درآمد و پس از دو روز به دست  این گروه تروریستی به شهادت رسید.

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : سه شنبه 7 شهريور 1396برچسب:, | 23:21 | نويسنده : تحریریه ستاد |

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : سه شنبه 7 شهريور 1396برچسب:, | 23:15 | نويسنده : تحریریه ستاد |

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم (۱)
و الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا ابی‌القاسم المصطفی محمّد و علی آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین الهداة المهدیّین المعصومین سیّما بقیّةالله فی الارضین.

 خیلی خوشحالم از این دیدار. غیر از اینکه با جمع طلبه نشست‌وبرخاست کردن و گفت‌وشنود کردن، برای ما شیرین و لذّت‌بخش است، مطالبی که در این جلسه گفته شد -چه آنهایی که اینجا دوستان بیان کردند و نوشته‌هایشان را من گرفتم که ان‌شاءالله بعداً شاید بتوانم بیشتر تدقیق(۲) در آن بکنم، چه آن مطالبی که چند نفری از برادران عزیز ایستادند و به‌عنوان اعتراض یا به‌عنوان درخواست مطرح کردند- همه‌ی اینها مطالب خوبی بود و برای بنده خرسندکننده است.

 من وقتی نگاه میکنم، شما را -جوانها را، طلبه‌های جوان را- نهالهای قدکشیده‌ی بوستان امامت و ولایت میبینم. بحمدالله این نهالها قد کشیده‌اند؛ بعضی به ثمر رسیده‌اند، بعضی هم انسان را خاطرجمع میکنند که به ثمر خواهند رسید؛ از حرفها و از مجموع دیدار، انسان این را احساس میکند. وَ مَثَلُهُم فِی‌ الاِنجیلِ‌ کَزَرعٍ اَخرَجَ شَطئَه‌و فَئازَرَه‌و فَاستَغلَظَ فَاستَوﱝ‌ عَلیٰ سوقِهٖ یُعجِبُ الزُّرّاعَ لِیَغیظَ بِهِمُ الکُفّار؛(۳) این نکته‌ی اخیر خیلی مهم است. ایستادن شما بر روی پا، قد کشیدن شما، حجیم شدن معنوی شما، توانایی‌های گوناگون شما، هم زُرّاع را به شگفت می‌آورد، هم آن کسانی که این بذرها را پاشیده‌اند؛ وقتی نگاه میکنند و این پیشرفتها را، این فکرهای نو را، این چهره‌های امیدوار را می‌بینند، خودشان به شگفت می‌آیند. و مهم‌تر از این، «لِیَغیظَ بِهِمُ الکُفّار» است، دشمنانِ شما را خشمگین میکند؛ و این[طور] باید باشد. اگر ما دیدیم رفتار ما جوری است که دشمنان دین، دشمنان اسلام، دشمنان حاکمیّت قرآن نسبت به ما خشمگین نیستند و از وجود ما ناراحت نیستند، باید در مفید بودن خودمان شک کنیم. اگر امیرالمؤمنین است و آن قاطعیّت و آن حرکت و مانند اینها، باید [هم] کسانی مثل معاویه یا عمروعاص یا دیگران از او خشمگین باشند؛ شما هم همین راه را دارید حرکت میکنید؛ لِیَغیظَ بِهِمُ‌ الکُفّار.(۴)

 الحمدلله انسان مشاهده میکند که در حوزه‌ی علمیّه، رویشهای برجسته‌ای وجود دارد. مطالبی که گفتید، من به دقّت گوش کردم؛ البتّه مجددّاً ان‌شاءالله بایستی همین مطالبی که گفته شد را مرور کنم، نگاه کنم و اگر خداوند توفیق بدهد رویَش فکر کنم؛ ولی همین مقداری که الان شنیدم برای من خرسندکننده و امیدوارکننده بود؛ بسیار خوب بود.

 من دو سه نقطه‌ی کوتاه را بگویم؛ البتّه یادداشت‌هایی کرده‌ام که با شما درمیان بگذارم -حالا اگر شد ان‌شاءالله بعضی‌ از آنها را هم در میان میگذارم- لکن این دو سه نکته‌ی کوتاه را عرض بکنم.

 اوّلاً درس خواندن را دستِ کم نگیرید. این حرفهایی که شما زدید، این عبارات خوب، این مطالب خوب، معنایش این نیست که شما خوب درس خوانده‌اید؛ معنایش این است که شما خوش‌فکرید، خوش‌بیانید؛ امّا آیا درس هم خوب خوانده‌اید؟ از این حرفها نمیشود فهمید که شما خوب درس خوانده‌اید. باید خوب درس بخوانید.

 من مشهد درس رسائل و مکاسب میگفتم، هر چند وقت یک‌بار هم ما را میگرفتند، زندان میبردند، شاگردهای ما متفرّق میشدند؛ بعد که از زندان می‌آمدیم، درس را شروع میکردیم، باز جمع میشدند می‌آمدند؛ شوق مبارزه و ملاحظه‌ی حال بنده -آن کتک‌خوریِ ویژه‌ای که ما آن روز از دستگاه داشتیم- گاهی آنها را نسبت به این درسی که ما به آنها میدادیم، دچار تردید میکرد؛ حالا جزئیّات فرمایش شیخ(۵) در مکاسب یا مثلاً کفایه که مراد از عبارت این است [را وقتی میگفتم]، من میدیدم دچار تردیدند؛ همیشه من به اینها میگفتم: بچّه‌های عزیز من! بدانید اگر درس نخوانید نمیتوانید تأثیرگذار خوبی باشید؛ به اینها میگفتم بی‌مایه فطیر است،(۶) باید درس بخوانید.

 اگر میخواهید افکارتان، پیشنهادهایتان، خصوصیّات برجسته‌ای که روحیّه‌ی شما بحمدالله از آن برخوردار است، در جامعه تأثیر بگذارد، باید باسواد باشید، باید درس بخوانید، باید ملّا باشید. درس را جدّی بگیرید؛ نگویید حالا دنیا دارد براساس پیشرفتهای فنّی و فنّاوری و مانند اینها اداره میشود، ما نشسته‌ایم داریم مثلاً فرض کنید حاشیه‌ی ملّاعبدالله میخوانیم یا فرض کنید منطق مظفّر میخوانیم! نه، این منطق مظفّر را باید بخوانید؛ این کتاب نحو را یا کتاب صرف را به‌عنوان مقدّمه باید بخوانید؛ این کتاب فقه را و کتاب اصول را باید بخوانید تا بتوانید به‌عنوان یک روحانی -که حالا عرض خواهم کرد روحانی یعنی چه- اثرگذار باشید. باید درس خواند. ما در بین روحانیّون کسانی را داشتیم که ازلحاظ مبارزه چیزی کم نداشتند، امّا ازلحاظ علمی، نصاب لازم را نداشتند؛ اینها نتوانستند تأثیر قابل توجّهی در پیشرفت این مبارزه یا در ایجاد این حرکت عظیم بگذارند. آن کسی توانست که -مثل امام- در حدّ نصاب کامل بود. درس بخوانید! این توصیه‌ی اوّل من است؛ درس را جدّی بگیرید.

 نکته‌ی دوّم این است که شما انتقادهایی به حوزه دارید -حالا یا حوزه‌ی تهران یا کلّاً حوزه‌ی علمیّه- خیلی خب! این حوزه‌ای که شما میخواهید و به قول شما الان وجود ندارد، این را شما به وجود بیاورید. حوزه را اراده‌ی شما و خواست شما به وجود می‌آورد؛ بله، شما آن جایگاه مدیریتّی و پشتیبانی‌های منابع مالی‌ را ندارید که بخواهید مثلاً یک تصمیمی بگیرید و فوراً عمل بکنید؛ امّا تحقّق خواسته‌های مطلوب، صرفاً با داشتن یک مدیریّت و داشتن منابع مالی به دست نمی‌آید، حتّی گاهی با داشتن آنها [هم] به دست نمی‌آید؛ چیز دیگری لازم است. آن چیز دیگر همان است که شما دارید: انگیزه، میل، وضوحِ مطلوب و غایت مورد نظر؛ اینها لازم است. و باید مبارزه کرد؛ بدون مبارزه هیچ چیز به دست نمی‌آید، این حوزه‌ی مطلوب را هم باید با مبارزه به دست آورد. البتّه معنای مبارزه، [گفتنِ] «زنده باد مرده باد» نیست، معنایش مبارزه‌ی سیاسی نیست؛ [مبارزه] یعنی تلاش، مجاهدت، گفتن، فکر کردن، همفکری کردن، متشکّل شدن. بنابراین، این حوزه را شما درست کنید. البتّه ما وظیفه داریم کمک کنیم به شما؛ آقایان مدیران حوزه وظیفه دارند تسهیل کنند کارها را؛ امّا آنچه باید در آینده به ‌وجود بیاید، سنگینیِ بارِ مسئولیّتِ آن را بر دوش خودتان احساس کنید. شما هستید که باید این کارها را انجام بدهید؛ حالا ممکن است ده سال دیگر، پنج ‌سال دیگر، پانزده سال دیگر نوبت شما بشود که نقش ایفا کنید؛ به‌هرحال این کار خواهد شد و شما هستید که میتوانید اقدام کنید و کار کنید. این‌هم یک نکته.

 یکی از دوستان درباره‌ی حوزه گفتند که «ما به حوزه آمده ‌بودیم که این کار بشود، آمده بودیم که آن کار بشود»؛ من با این تعبیر مخالفم. نگویید «آمده بودیم»؛ بگویید «آمده‌ایم». «بودیم» یعنی چه‌؟ بگویید «ما آمده‌ایم برای اینکه این کار بشود»؛ یعنی دوام حضور خودتان را در تعبیرتان هم بیان کنید. در بیانات خودتان، آن عزم راسخ را، مثل یک رونده، مثل یک دونده، مثل یک پیماینده‌ی قاطع و مصمّمِ این راه، همین‌طور عزم را شما نشان بدهید و بگویید؛ بگویید «آمده‌ایم که این کار بشود». بله، باید هم بشود و خواهد هم شد؛ وقتی شماها تصمیم بگیرید، پایش بِایستید، حرف را پخته کنید، حتماً انجام میگیرد. البتّه این را هم بدانید که مقام عمل با مقام فکر و مطالعه و طرّاحی و مانند اینها فاصله دارد؛ یک فاصله‌ی کاملاً معنی‌دار و محسوسی دارد. خیلی از حرفهایی که ما میزنیم، آرزوهایی است که بر زبان جاری میشود در قالب جملات و کلمات؛ امّا همین آرزو را وقتی شما بخواهید عمل بکنید، تلاشهای بسیار زیادی لازم دارد. اشتباه نکنیم ما؛ میدان کار، میدان عمل، میدان واقعیّت، با عرصه‌ی ذهنیّت و مطالعه و تصویر ذهنی، فاصله‌ی کاملاً آشکاری دارد؛ در مقام عمل، خیلی از کارها به این آسانی پیش نمیرود؛ یکی از گرفتاری‌های ما در دوران دفاع مقدّس [همین بود]. بنده آن‌وقت رئیس‌جمهور بودم؛ در دفتر ما [جلسات نظامی] تشکیل میشد؛ می‌آمدند این نقشه‌ها و کالک‌های نظامی را پهن میکردند و میگفتند که میخواهیم از اینجا حرکت کنیم، برسیم به اینجا؛ مثلاً فرض کنید این تعداد نیرو یا چیزهایی مانند آن لازم است. بعضی از دوستان ما که تدریجاً دست‌اندرکار جنگ شده بودند، نگاه میکردند میدیدند از اینجا تا آنجا یک خطّ خیلی کوتاهی است، [لذا] خیلی زود قانع میشدند، قول میدادند و تصمیم میگرفتند؛ درحالی‌که واقعیّتِ «از اینجا تا آنجا» یعنی مثلاً فرض کنید یک عملیّات رمضان؛ عمل فرق دارد؛ میدان عمل با عرصه‌ی ذهن و فکر و مانند اینها تفاوت دارد؛ این هم یک نکته که [خواستیم] عرض بکنیم.

 یک نکته‌ی دیگر این است که بعضی از حرفهایی که ما میزنیم، راجع به روحانیّت است؛ یعنی مجموعه‌ی جامعه‌ی علمی‌ـ‌دینیِ ما که اسمش را میگذاریم روحانیّت که یک طیفی است، از طلبه شروع میشود و تا مراجع را شامل میشود؛ توقّعاتی ابراز میکنیم از روحانیّت؛ یک‌وقت این‌جور است نگاه ما. یک‌وقت نه، مخاطبِ ما روحانیّت نیستند، [بلکه] حوزه‌های علمیّه‌اند؛ حوزه‌های علمیّه یعنی پرورشگاه‌های روحانیان، محلّ پرورش علمی و فکری و روحی طلّاب؛ این یک مقوله‌ی دیگر است. بعضی از چیزهایی که ما مخاطبمان را حوزه‌ی علمیّه قرار میدهیم، اموری است که مخاطبش حوزه‌ی علمیّه نیست، مخاطبش کلّ روحانیّت است؛ به این تفکیک توجّه کنید. توقّعاتی وجود دارد که این توقّعات مربوط به مجموعه‌ی روحانیّت است؛ حالا بِمافیهِم(۷) مرجع تقلید یا مدرّس یا یک روحانیِ مسئولِ در تشکیلات کشوری و امثال اینها؛ یک‌وقت نه، توقّعاتِ مربوط به حوزه‌ی علمیّه را مطرح میکنیم. در این جلساتِ این‌جوری، این دوّمی بیشتر مورد نظر است تا آن اوّلی، اگرچه اوّلی هم مهم است و راجع به آن هم حرفهایی داریم.

 دوستان! موضوعاتی را که مطرح کردید، به نظر من خیلی خوب بود. دوستانِ ما مسائل اساسی را مطرح کردند. من از اینکه توجّهِ به این نکات هست، واقعاً لذّت بردم و خدا را شکر میکنم که بحمدالله جوانهای روحانی و طلبه‌ی ما این‌جور با مسائلِ مهمِّ جاریِ زندگیِ کشور و جامعه مرتبطند؛ رویَش فکر میکنند، بحث میکنند. منتها این را هم ما عرض بکنیم، انقلاب ادامه‌ دارد. اینکه بعضی‌ها این‌جور القا کنند، این‌جور بنویسند و بگویند که «خب انقلاب یک حادثه‌ای بود، تمام شد؛ برگردیم به زندگی عادی»، این خیانت به انقلاب است؛ انقلاب تمام نمیشود. من آن روز در این جمعِ این آقایانِ مسئولین گفتم؛(۸) انقلاب، هنجارهای گذشته را به هم میریزد، هنجارهای جدیدی را در جامعه به وجود می‌آورد. حفظ این هنجارهای جدید، تداوم انقلاب است؛ و اینها سخت است، اینها کارهای مشکلی است. همان دستها و همان قدرتهایی که با اصل انقلاب با همه‌ی وجود مخالف بودند و کارشکنی میکردند، با همین تداوم هنجارهای انقلابی [هم] مخالفت خواهند کرد، دشمنی خواهند کرد؛ کمااینکه می‌بینید دارند میکنند. بنابراین اگر انقلاب مبارزه لازم داشت تا به پیروزی برسد، امروز هم مبارزه لازم است تا بتوانیم این هنجارهای انقلاب را تثبیت کنیم؛ باید به نتیجه برسانیم تا جامعه بشود جامعه‌ی اسلامی.

 ما جامعه‌ی اسلامی نداریم، ما دولت اسلامی هم نداریم! از آن مراحل چندگانه‌ای که ما مطرح کردیم، هنوز در دولت اسلامی‌اش مانده‌ایم؛ بعد از دولت اسلامی نوبت جامعه‌ی اسلامی است؛ ما این مراحل را در پیش داریم. ما توانستیم یک انقلاب اسلامی -یعنی یک حرکت انقلابی- به وجود بیاوریم؛ [بعد] توانستیم بر اساس آن، یک نظام اسلامی به وجود بیاوریم؛ خیلی خب، تا اینجا توفیق حاصل شده که خب خیلی هم مهم است؛ لکن بعد از این، ایجاد یک دولت اسلامی است؛ یعنی [ایجاد] تشکیلات مدیریّتیِ اسلامی برای کشور؛ ما در این قضیّه هنوز خیلی فاصله داریم تا به مقصود برسیم. البتّه معنایش این نیست که کسی احساس ناامیدی کند؛ ابداً؛ داریم پیش میرویم؛ با همه‌ی مخالفتها، با همه‌ی کارشکنی‌ها، با همه‌ی دهن‌کجی‌هایی که میشود، حرکت میکنیم و پیش میرویم بلاشک داریم. دلایل زیادی وجود دارد؛ لکن [هنوز] کار داریم، کار دارد؛ هنوز خیلی فاصله داریم تا اینکه بتوانیم یک دولت اسلامی به وجود بیاوریم. بعد که دولت اسلامی به وجود آمد، آن‌وقت تازه نوبت [ایجاد] جامعه‌ی اسلامی است. خب، بنابراین باید مبارزه کرد عزیزان من.

 آن روز هم در دوره‌ی قبل از انقلاب کسانی بودند که مبارزین را دوست میداشتند امّا خودشان دست به هیچ بخشی از مبارزه نمیزدند؛ اصلاً هیچ دامن را تر نمیکردند، اصلاً نزدیک میدان مبارزه هم نمیشدند؛ امّا [آن را] دوست میداشتند و از مبارزین خوششان می‌آمد. حالا کسانی هم بودند که از مبارزین بدشان می‌آمد، کسانی هم بودند که با اینها دشمنی میکردند و با دشمن همکاری میکردند -اینکه به جای خود محفوظ- امّا داخل آدمهای خوب، کم نبودند کسانی که از مبارزین خوششان می‌آمد امّا وارد میدان مبارزه نمیشدند؛ خب، اینها کاری نمیکردند. بله، آن روزی که جبهه‌ی دشمن ضعیف شد و معلوم شد که رژیم طاغوت رو به سقوط است، طبعاً آن سواد(۹) عظیم وارد میدان شدند که کار را یکسره کردند؛ امّا در دوران سختی مبارزه، مبارزین [همان] عدّه‌ای بودند که تلاش میکردند و درون میدان بودند. امروز هم همان‌جور؛ همچنان‌که آن روز مبارزه لازم بود و کنار نشستن و مبارزین را دوست داشتن کافی نبود، امروز هم مبارزه لازم است؛ نشستن و مبارزین را مدح کردن و تمجید کردن، کافی نیست؛ باید وارد شد. البتّه مبارزه‌ی امروز با مبارزه‌ی آن روز تفاوت ماهوی دارد؛ لکن مبارزه، مبارزه است؛ تلاش است، مجاهدت است. راه این مبارزه را باید پیدا کنید.

 یک نکته هم در مورد پیشنهادهایی که میشود -چند نفر از خانمها و آقایان پیشنهادهایی هم مطرح کردند که حالا باید ان‌شاءالله نگاه کنیم، به برادران و آقایان محترم مدیریّت این پیشنهادها عرضه بشود که بروند دنبال کنند، ان‌شاءالله نگاه کنیم ببینیم میتوانیم تحقّق بدهیم یا نه- عرض بکنم؛ پیشنهاد عملی باید داد. هر پیشنهادی که میخواهید بدهید، نگاه کنید ببینید چقدر قابل عملی شدن است؛ برنامه‌ی منطبق با وضعیّت زمین بدهید. اینجا هم من اشاره کنم به حرفی که باز همین پریروز(۱۰) به این آقایان مسئولین -چون [در آنجا] همین‌طور برنامه گفته میشود برنامه‌ی چه، برنامه‌ی چه- [گفتم]؛ بنده به اینها گفتم برنامه، چیزی فراتر از هدف‌گذاری است؛ هدف‌گذاری، برنامه نیست. برنامه عبارت است از کشیدن راه، کشیدن جادّه به سمت مقصد؛ این برنامه است، به این میگویند برنامه. اگر چنانچه شما جادّه‌ای که میخواهید بکشید، خصوصیّات و ممیّزات زمین را در نظر نگیرید و خودتان را آماده نکنید برای برخورد با این خصوصیّات، خیلی زود دچار مانع میشوید؛ میرسید به یک فرض کنید ارتفاعی، میگویید نشد؛ خب از اوّل میخواستید فکرش را بکنید که این راه ارتفاع دارد، این راه ارتفاعات صخره‌ای دارد، این راه رودخانه دارد، پل لازم دارد؛ وقتی اینها را قبلاً پیش‌بینی نکردید و در برنامه نگنجاندید و برنامه را بر اساس واقعیّت زمین تنظیم نکردید، طبعاً گیر میکنید. برنامه را با توجّه به واقعیّتها [باید نوشت]؛ آن چیزی که واقعیّت است و میشود عمل کرد.

 خب، وقت هم خیلی گذشته؛ من دو سه نکته عرض بکنم. یکی اینکه مجموعه‌ی روحانیّت -که شماها جوانهای روحانی جزو بخش پُرشور و تأثیرگذارِ در حرکت روحانیّت هستید- کارش ادامه‌ی کار انبیا است؛ با این دید باید کار روحانیّت را نگاه کرد. درسی که شما میخوانید، برنامه‌ای که برای آینده‌تان میریزید، با این نگاه باشد؛ شما دنباله‌روی کار انبیا هستید. خب، کار انبیا در سوره‌ی مبارکه‌ی اعراف [چنین آمده]: وَ اِلیٰ عادٍ اَخاهُم هودًا قالَ‌ یٰقَومِ‌ اعبُدُوا اللَهَ‌ ما لَکُم مِن اِلٰهٍ غَیرُه‌؛(۱۱) مسئله، مسئله‌ی توحید است. حرکت انبیا، حرکت برای توحید است؛ اصلاً اساس کار دعوت انبیا، دعوت به توحید است. دعوت به توحید فقط به معنای این نیست که عقیده پیدا کنید که خدا یک است و دو نیست و این بتها یا این خدایان -موجودی که هستند- ارزش الوهیّت ندارند؛ فقط این نیست، عقیده‌ی به توحید، یک پایه و استوانه‌(۱۲) یا زمینه‌ی اساسیِ یک جهان‌بینی است که زندگی را میسازد. عقیده‌ی به توحید یعنی جامعه‌ی توحیدی به وجود آوردن؛ جامعه‌ای که بر مبنای توحید شکل بگیرد و اداره بشود؛ عقیده به توحید این است؛ اگر این نبود، دشمنی‌های با انبیا هم به وجود نمی‌آمد. وَ کَذٰلِکَ جَعَلنا لِکُلِّ نَبِیٍّ عَدُوًّا شَیٰطینَ‌ الاِنسِ‌ وَ الجِنِّ‌ یوحی بَعضُهُم اِلىٰ‌ بَعضٍ زُخرُفَ القَولِ غُرورًا؛(۱۳) این دشمنی‌ها به‌خاطر این است که انبیا آمدند، شکل جامعه را مورد اعتراض و تعرّض خودشان قرار دادند؛ یک شکل جدید را، یک هندسه‌ی جدید را برای شیوه‌ی زندگی بشر ارائه کردند. آن شیوه‌ی زندگی، همان حیات طیّبه است که یکی از برادرها این آیه‌ی شریفه را تلاوت کردند: یٰاَیُّهَا الَّذینَ ءامَنُوا استَجیبوا لِلَّهِ وَ لِلرَّسولِ اِذا دَعاکُم لِما یُحییکُم؛(۱۴) حیات، حیات طیّبه است. مَن عَمِلَ صٰلِحًا مِن ذَکَرٍ اَو اُنثىٰ‌ وَ هُوَ مُؤمِنٌ فَلَنُحیِیَنَّهو حَیوٰ‌ةً طَیِّبَة‌؛(۱۵) یعنی فراتر از این حیات ظاهری یک چیزی وجود دارد که به آن گفته میشود حیات طیّبه، آن چیست؟ آن همین زندگی است درحالی‌که با ایمان باشد. زندگی احتیاج دارد به آب و به هوا و به خوراک و به علم و به فنّاوری و به همه‌چیز؛ زندگی به همه‌ی اینها احتیاج دارد، منتها اگرچنانچه بدون ایمان شد، این حیات نیست؛ مرده است. این را قرآن حیات نمیداند. حیات آن‌وقتی است که این مجموعه‌ی تحرّکات زندگی و عوامل زندگی همراه بشود با حیات؛ نور پیدا کند؛ مثل محیط ظلمانی است که در آن نوری تابانده میشود. این شأن روحانیّت است. شما میخواهید حیات ببخشید به جامعه‌ی بشری. این طبعاً همان مشکلات انبیا را دارد، همان اجر نبوّتها را هم دارد، همان توفیقات انبیا را هم دارد؛ چون انبیا موفّق شدند، انبیا توفیق پیدا کردند. همه‌ی انبیا حتّی آنهایی که به شهادت رسیدند، حتّی آنهایی که قومشان آنها را انکار کردند، بالاخره حرفشان سبز شد. شما نگاه کنید ببینید حرف حضرت نوح و حضرت هود و پیغمبرهای گوناگون که آن‌روز این‌همه دشمن داشت، امروز در دنیا خواستگاران و طلبکاران و علاقه‌مندان و مریدان بی‌شمار دارد. خب، پس این حرف زنده ماند، پیروز شد. آن‌روز با انکار مواجه شد امّا بعد بتدریج همین‌طور سلسله‌ی انبیا آمدند، حرف پیروز شد. پس کار شما کار پیغمبران است؛ هم حرفتان سبز خواهد شد و بلاشک پیش خواهد رفت، هم توفیقات الهی شامل حالتان خواهد بود یعنی خدای متعال کمکتان میکند: اِنّا لَنَنصُرُ رُسُلَنا وَ الَّذینَ آمَنوا فِی الحَیوٰةِ الدُّنیا؛(۱۶) خداوند نصرت میکند شما را -این هم یک بخش دیگر- و همچنین مثل انبیا بلاشک دشمنان و مخالفین و معارضینی هم خواهید داشت، پس همان وضعیّت است؛ خود را برای آن آماده کنید. همه‌ی شما هم جوان هستید، بعد از این ان‌شاءالله شاید شصت سال، هفتاد سال شما وقت دارید که زندگی کنید و کار کنید و تلاش کنید. خودتان را آماده کنید برای پنجاه سال، شصت سال، هفتاد سال تلاش کردن و کار کردن و زحمت کشیدن، و بدانید که در پایان این راه، دنیا دگرگون خواهد شد بر اثر تلاش شما و بدون تردید به سمت مطلوب پیش خواهد رفت؛ حتماً این‌جور خواهد شد.

 یک نکته‌ای که من اینجا یادداشت کرده‌ام به شما بگویم، این است که دوران کنونی برای حوزه‌های علمیّه و برای روحانیّت یک اختصاصاتی دارد، یک ویژگی‌هایی دارد که با دورانهای قبل فرق میکند که این اختصاصات به نفع روحانیّت است، در جهت توفیق روحانیّت است. یکی تشکیل نظام اسلامی است؛ نظام اسلامی وقتی تشکیل میشود، یعنی فضا اسلامی است. نه اینکه معارضت وجود ندارد؛ چرا، معارضه که هست، همیشه هست، باز هم خواهد بود؛ امّا جریان اصلی، جریان اسلامی است. آن روزی که ما در سنین شماها بودیم، جریان اصلی، جریان ضدّ اسلامی بود؛ نه غیر اسلامی، [بلکه] ضدّ اسلامی بود. بنده در مشهد طلبه‌ای بودم که هم در حوزه درس میگفتم، هم جلسه برای دانشجوها داشتم؛ مسجد پر میشد از دانشجو، تفسیر برایشان میگفتم. با یک دوستی -خدا رحمتش کند- میخواستیم بیاییم تهران، داخل ایستگاه راه‌آهن قدم میزدیم تا وقت حرکت قطار بشود؛ آن جوانهایی که آنها هم مثل ما داشتند راه میرفتند برای اینکه وقت قطار بشود، همین‌طور گُله‌به‌گُله بنده را مسخره میکردند؛ آن رفیقی که با من همراه بود دانشگاهی بود، او خجالت میکشید. حالا آن کسی که بنده را مسخره میکرد، نه دشمنی‌ای با هم داشتیم، نه سابقه‌ای با هم داشتیم، نه بنده به او بدی‌ای کرده بودم، نه او احتمالاً سواد درستی [هم] داشت، امّا درعین‌حال این کارش بود. روحانیّت -یعنی یک طلبه‌ی جوانی که حالا مشغول هم هست و درس هم میخواند و درس هم میدهد- بی‌دلیل و بی‌جهت باید مورد تمسخر قرار میگرفت؛ فضا این‌جوری بود. حالا مشهد قبّةالاسلام بود و این‌جوری بود، تهران خیلی بدتر [بود]؛ تهران هم برای ما پیش می‌آمد، برای خیلی‌ها پیش می‌آمد. امروز این‌جوری نیست؛ نه‌اینکه امروز طلبه و روحانی و عمامه‌به‌سر دشمن و مخالف و مسخره‌کن نداشته باشد؛ چرا، امروز هم هستند و همیشه هم خواهند بود -پیغمبران را هم مسخره میکردند- لکن امروز جریان، جریان اسلامی است. این یک خصوصیّت؛ این به نفع شما است؛ از این خصوصیّت هرچه میتوانید باید استفاده کنید.

 یک امتیاز دیگرِ این دوران این است که در سطح جهان، یک احساس خلأ فکری و نیاز به یک فکر جدید موج میزند؛ در سطح جهان این‌جور است؛ دل‌زدگی و سرخوردگی از «ایسم»های مختلف -چه «ایسم»های چپ، چه «ایسم»های راست- در بین کشورها و بین اندیشمندان و بین جوانها بسیار زیاد شده؛ یک حالت خلأ فکری [وجود دارد]، حرف نو جا می‌افتد. جمهوری اسلامی، هم در مسئله‌ی انسان، هم در مسئله‌ی جامعه، هم در مسئله‌ی سیاست حرفهای نو دارد؛ اسلام حرفهای نو دارد. ما اگر بتوانیم این حرفهای خودمان را حرفهای نویی است در دنیا منتشر کنیم و به گوشها برسانیم، پذیرنده و طلبکار زیاد خواهد داشت. این یکی از خصوصیّات امروز است. یک روزی بود که این‌جور نبود؛ «یک‌ روزی» که عرض میکنم، نه صد سال پیش، [بلکه] همین زمان جوانی ما. فرض بفرمایید مارکسیسم، در بین جوانها در اغلب کشورها [رایج بود]؛ فقط در بعضی‌ از کشورها مثل آمریکا یا بعضی کشورهای اروپا به این شدّت نبود امّا در اغلب کشورها جاذبه‌ی مارکسیسم [بود]؛ بخصوص در زمینه‌ی اقتصادی،جاذبه‌ی سوسیالیسم، یک جاذبه‌ی همه‌گیر بود؛ [حتّی] در کشورهای اسلامی. در کشور خود ما و در بین علاقه‌مندانِ همین خطّ اسلامی، کسانی بودند از معاریف -که اگر بگویم می‌شناسید؛ یعنی همه‌تان می‌شناسید- که صریحاً با همین تعبیر «سوسیالیسم» از آن دفاع میکردند و حمایت میکردند و میل داشتند که فکر اقتصادی اسلامی را تطبیق بدهند با سوسیالیسم یا آن را در غالب تعبیرات سوسیالیسم بیان کنند. ما جلساتِ صحبت گوناگون و بحث و مباحثه و مانند اینها با بعضی از اینها داشتیم. امروز این‌جوری نیست؛ امروز سوسیالیسم شکست‌خورده است و آن چیزی که به آن میگفتند «سوسیالیسم علمی»، غلط بودنش تقریباً برای همه ثابت شده؛ تفکّر مارکسیستی بکلّی منزوی شده؛ لیبرالیسم -با آن معنایی که غربی‌ها برایش میکردند در زمینه‌ی فرد و جامعه و مانند اینها- محکوم شده. خلأیی وجود دارد؛ یعنی همه احساس نومیدی و سرافکندگی و سرخوردگی میکنند. امروز جای حرفهای اسلام است؛ نظر اسلام نسبت به انسان، نظر اسلام نسبت به علوّ مسیر انسانی و منتَهای حرکت انسان -همین سفر الی‌الله- حرفهای مهمّی است؛ نظر اسلام در مورد جامعه‌ی سیاسی کشوری [یعنی] همین مسئله‌ی مردم‌سالاری اسلامی، نظر اسلام در مورد مسائل گوناگون؛ اینها چیزهایی است که جاذبه دارد و اگر بخصوص به گوش نسلهای جوان دنیا برسد، مورد قبول قرار میگیرد. این‌هم یکی از خصوصیّات امروز است که دیروز نبود.

 یکی از خصوصیّات ممتاز دیگر امروز، آماده بودن وسایل رساندن پیام است؛ همین فضای مجازی که این برادرمان به تفصیل و خیلی خوب بیان کردند و تعبیر خوبی است که ایشان کرد و به ذهن بنده هم اتّفاقاً همین تعبیر قبلاً رسیده بود که «اسمش فضای مجازی است درحالی‌که واقعاً فضای حقیقی است»؛ یعنی این فضا درون زندگی بسیاری از مردم حضور دارد. خب همین فضای مجازی یک ابزار است؛ یک ابزار بسیار کارآمد برای اینکه شما بتوانید پیامتان را به اقصیٰ‌ نقاط دنیا برسانید، به گوش همه برسانید. این [امکان] دیروز نبود، امروز هست. یکی از امتیازات این است .

 یکی از امتیازات، خلق سؤال است؛ سؤال خیلی چیز بابرکتی است. در گذشته این‌همه سؤال خلق نمیشد، به ‌وجود نمی‌آمد. این خطا است که ما خیال کنیم سؤال و شبهه را دشمن همیشه به ‌وجود می‌آورد؛ بله، گاهی هم دشمن یک سؤال یا شبهه‌ای را به‌ وجود می‌آورد؛ امّا سؤال و شبهه از ذهن خلّاق انسان متولّد میشود. جامعه‌ی جوان اهل درس و بحث و تحصیل -یعنی همین مجموعه‌ی دانشگاهی و امثال اینها- همه‌ی اینها مزارع تولید سؤالند؛ اشکالی هم ندارد. شما خودتان هم همین‌جور هستید؛ شما هم جوانید، ذهن خلّاقی دارید؛ این ذهن میتواند سؤال به ‌وجود بیاورد و البتّه همین ذهن میتواند پاسخ به‌ وجود بیاورد و برای سؤالها جواب ارائه بدهد.

 [البتّه] در سؤالها متوقّف نمانید! این توصیّه‌ی من به شما است. در سؤالها متوقّف نمانید؛ بروید سراغ جواب. همه‌ی سؤالها جواب دارد؛ لازم است که ذهن، کار کند، تلاش کند، فعالیّت کند و به جواب مناسب [برسد]. البتّه در مورد جوابها هم سهل‌اندیشی و سهل‌انگاری نباید کرد؛ یعنی هر سؤالی با هر جوابی تناسب ندارد؛ پاسخ باید پاسخ منطقی و محکم و صحیح باشد.

 یکی از امتیازات امروز، کثرت سؤالات است؛ سؤال زیاد است. وقتی سؤال زیاد بود، مسائلی که به‌ وجود می‌آید، میدان را باز میکند برای فعالیّت ذهنی، برای عبور از مرزهای علم؛ آن‌وقت آثار تولید میشود. یک نویسنده‌ی متعصّب مصری سالها پیش یک کتابی علیه تشیّع نوشت به‌نام فجرالاسلام؛ [که] در آن حرفهای واقعاً غیرمنصفانه‌ای علیه تشیّع [بود]. البتّه بعد دنباله‌ی آن ضحی‌الاسلام و ظهرالاسلام و عصرالاسلام و مانند اینها را هم نوشت. اینها همه را بنده آن‌وقت‌ها در همان سالهای اواخر [دهه‌ی] ۴۰ یا اوایل [دهه‌ی] ۵۰ خوانده‌ام. این کتاب فجرالاسلام موجب شد که چند نفر از برجستگان علمای ما چند اثر برجسته به ‌وجود بیاورند. یکی از آن آثار برجسته الذّریعة است؛ ذریعه‌ی آشیخ آقا بزرگ تهرانی. یکی از آن آثار برجسته تأسیس‌الشّیعةلفنون‌الاسلام است؛ مال مرحوم صدر. همه‌ی اینها در مقابل فجرالاسلام [نوشته شد]. گمان میکنم یکی از آن آثار برجسته‌ای که تحت تأثیر کار فجرالاسلام -نوشته‌ی احمد امین مصری- به ‌وجود آمد، کتاب مرحوم سیّدمحسن امین است؛ این کتابِ شرح حال علما یا اعیان‌الشّیعة. خب، یعنی یک مسئله ایجاد شد، برای پاسخ به آن مسئله چند کار مهم انجام گرفت که اگرچنانچه آن سؤال نبود، این کارهای مهم انجام نمیگرفت. این هم یک نکته. بنابراین امتیازات این دوره امتیازات زیادی است؛ خدا را شکر کنید که در این دوره قرار گرفته‌اید و میتوانید از امتیازاتش استفاده کنید.

 و آخرین توصیه‌ی من هم مسئله‌ی تقوا و ورع و عبادت است. عزیزان من! بدانید این راه احتیاج دارد به تقوا. بدانید بهترین تبلیغ، تبلیغی است که شخصیّت عملی شما نسبت به آن اهداف و آرمانهای شما انجام خواهد داد و اثری که خواهد گذاشت: مَن نَصَبَ نَفسَهُ لِلنّاسِ اِماماً فَلیَبدَأ بِتَعلِیمِ نَفسِهِ قَبلَ تَعلیمِ غَیرِه؛‌(۱۷) اوّل روی خودمان باید کار کنیم. اینکه در گذشته برخی از رؤسای مدارس، سحر میرفتند، نگاه میکردند ببینند کدام‌یک از طلبه‌ها دارد نماز شب میخواند و کدام نمیخواند یعنی مراقبت میکردند که طلبه حتّی‌المقدور از نماز شب محروم نماند، خیلی حرف پُرمعنایی است. البتّه آن روز این کار آسان‌تر بود؛ امروز با تلویزیون و سریالهای تلویزیونی و از اینها حرفها، کار مشکل است؛ امّا این کار مشکل را باید شما انجام بدهید. امروز شما جوانها، راه خدا، راه توسّل، راه دعا، راه بهره‌مندی از ادعیه‌ی زاکیه‌ی حضرت بقیّة‌الله (ارواحنافداه) را برای خودتان باز کنید؛ راه استفاده‌ی از این دعاهای مأثوری که از ائمّه رسیده برای خودتان باز کنید، از اینها استفاده کنید. بعضی از دعاها واقعاً با سندهای صحیح در روایات هست که انسان وقتی نگاه میکند لذّت میبرد. خود همین دعاهای صحیفه‌ی سجّادیّه، همه از همین قبیل است؛ این باب را برای خودتان باز نگه دارید؛ پرهیز از گناه، اساسی‌ترین کارها است. اوّلین توصیه‌ی این کسانی که در راه‌های سلوکی حرکت میکردند و ما ارادت به اینها داشتیم و علاقه‌مند [اینها بودیم]، به جوانها و ما -که آن‌وقت جوان بودیم- همین بود که میگفتند سعی کنید از گناه اجتناب کنید. «فَرِّق بَینی وَ بَینَ ذَنبِیَ المانِعِ لی مِن لُزومِ طَاعَتِک‌»(۱۸) که در دعای شریف ابوحمزه [هست]، یعنی اگرچنانچه انسان مبتلای به گناه شد، این گناه موجب میشود که انسان لزوم طاعت را هم از دست بدهد؛ یعنی ملازم با طاعت الهی هم نباشد؛ توفیقات از انسان گرفته میشود؛ این را در نظر داشته باشید. نماز اوّل وقت، نماز با توجّه و با حضور قلب، تلاوت قرآن، اُنس با دعا و زیارت، اینها آن چیزهایی است که برای شما برادران عزیز، خواهران عزیز، جوانهای عزیز من لازم است؛ اینها را بایستی در نظر بگیرید. آن‌وقت ان‌شاءالله به برکت درس خوبی که خواهید خواند و به برکت تقوا و پرهیزکاری‌ای که ان‌شاءالله رعایت خواهید کرد و به برکت این ذهنهای جوّال(۱۹) و فعّالی که شما دارید و امروز ما نمونه‌هایی از آن را مشاهده کردیم، جامعه‌ی علمی‌ - مذهبی ما که اسمش روحانیّت است، فردای بمراتب بهتری از امروز ان‌شاءالله خواهد داشت.

والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : سه شنبه 7 شهريور 1396برچسب:, | 23:9 | نويسنده : تحریریه ستاد |

حجت الاسلام و المسلمين حسن روحانى رييس جمهور كشورمان در گفت و گوى تلويزيونى امروز خود با مردم اظهار داشت: هفته دولت كه به مناسبت شهادت شهيدان و رجايى نامگذارى شده را به ملت ايران و خانواده بزرگ دولت تبريك عرض ميكنم. 

وى افزود:ملت ايران در روز ٢٩ ارديبهشت حماسه افريد و در سايه اين حماسه بزرگ دولت دوازدهم مشروعيت يافت و فعاليت خود را اغاز كرد.

 روحانى با اشاره به فرايند انتخاب وزراى دولت دوازدهم ادامه داد:بعد از انتخابات، رايزنى ها براى تشكيل كابينه آغاز شد و مرحله قانونى آن كه مراسم تنفيذ و تحليف بود، صورت گرفت بنابراين با همه جناح ها و چهره هاى معروف سياسى و احزاب مشورت كردم و با پيشنهاداتى كه داشتند كابينه جديد شكل گرفت.

رييس جمهور درباره تفاوت دولت يازدهم با درلت دوازدهم گفت: با اعضاى كابينه دوازدهم بصورت مستقيم و غير مستقيم طی چهار سال گذشته همكارى داشتم البته نيمى از كابينه جديد از وزراى سابق هستند كه مجددا از مجلس راى اعتماد گرفتند مابقى وزرا هم معاونان وزرا بودند كه با انها همكارى و آشنايی داشتم.

رييس قوه مجريه خاطرنشان كرد: دولت دوازدهم با مشورت و شناخت بيشتر كار خود را آغاز كرد و از انجايى كه نيمى از وزرا از وزراى دولت يازدهم هستند به مسير و راه آشنايى دارند چراكه برنامه ما كامل كردن برنامه هاى دولت قبل است.

وى با بيان اينكه امروز شرايط بهترى براى خدمت به مردم است، تصريح كرد: درآغاز فعاليت دولت يازدهم با مشكلات بزرگى روبرو بوديم اما خوشبختانه امروز آن مشكلات يا از بين رفته و يا اينكه كاهش يافته است.

روحانى اظهار داشت:متاسفانه ما با بيكارى، تورم و رشد منفى اقتصادى روبه رو بوديم همچنين مردم با مشكلات مذاكرات هسته اى مواجه بودند به طورى كه گروههايی براى مذاكره می رفتند و بر ميگشتند و قطعنامه ها هم در شوراى امنيت عليه كشورمان صادر ميشد ، اما خوشبختانه امروز با مشاركت مردم ميتوانيم مشكلات كشور را برطرف كنيم.

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : سه شنبه 7 شهريور 1396برچسب:, | 23:2 | نويسنده : تحریریه ستاد |

محمدرضا پورفتحعلی کارشناس ارشد مدیریت اجرایی است، وی از سال ۱۳۷۴ فعالیتش را در شهرداری مهاباد آغاز نمود و در سال ۸۲ به عنوان معاون شهرداری شهر درچه خدمت نمود. پورفتحعلی از  سال ۸۷ تا ۱۳۹۲ معاونت شهرداری ابریشم را به عهده داشت و از مهرماه ۱۳۹۲ به عنوان شهردار شهر مهاباد انتخاب شد.

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : دو شنبه 6 شهريور 1396برچسب:, | 23:21 | نويسنده : تحریریه ستاد |

به مناسبت گرامیداشت هفته ی دولت و تجدید خاطره ی فداکاری‌های شهیدان رجایی و باهنر، آن دو کبوتر سبکبال عاشق که در آتش حقد و کینه دشمن سوختند، اعضای شورای اسلامی شهر وزوان طبق برنامه ی اعلام شده  در دفتر امام جمعه محترم شهرهای وزوان و میمه حضور یافتند.

در این دیدار صمیمانه که یک ساعت به طول انجامید، اعضای شورای اسلامی وزوان هفته ی دولت را به ایشان تبریک گفته و از رهنمودهای ایشان در زمینه ی مسائل شوراها و نقشی که در روند اجرای بهینه امور دارند و نیز تاثیرات منطقه‌یی آن، بهره‌مند شدند.

اعضای شورای اسلامی شهر وزوان نیز با عنایت به نقش محوری ائمه ی جمعه در بهبود شرایط زندگی مردم، خواستار برخورداری و استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت و قابلیت امام جمعه ی محترم شهرهای وزوان و میمه در جهت پیگیری مطالبات سیاسی، اجتماعی، بهداشتی و عمرانی کل بخش گردیدند و اظهار امیدواری کردند که با استفاده از شأن و منزلت امام جمعه و نقشی که در فرهنگ سازی دارند، با هماهنگی مسوولین محترم سیاسی و اجرایی بتوان گامهای موثری برای رشد و ارتقای همه جانبه ی منطقه که استحقاق آن را دارد، برداشته شود.

دراین جلسه به پیشنهاد امام جمعه ی محترم و با انتخاب اعضای شورا، آقای حسین خانعلی نایب رئیس شورای اسلامی شهر وزوان نیز به نمایندگی از شورای شهر به عضویت ستاد نماز جمعه وزوان درآمدند.

 

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : دو شنبه 6 شهريور 1396برچسب:, | 23:19 | نويسنده : تحریریه ستاد |

خلاصه خطبه اول 
پرهیزکاری وترک گناه زمینه گشایش روزی ونعمت می شود خداوند می فرماید:ای مردم پرهیزکار وخداترس باشید.
رعایت حقوق متقابل زن وشوهر:توجه به نماز ومعنویت ورعایت حقوق فرزندان وعدالت بین انها ورعایت حلال وحرام خداوند درزندگی بسیار تاثیر گذارمی باشد.به خصوص اگروالدین به حقوق انها حترام بگذارندیکی ازعوامل عدم تربیت فرزندان روش های غلط وتبعیض بین فرزندان میباشد.بین فرزندان حتی نگاه کردن وبوسه زدن عدالت را رعایت کنید.والدین باید نسبت به مسائل تربیتی وظیفه شناس باشند.وهمچنین باید به نیاز های عاطفی وهمچنین جایگاه انها در خانواده باید توجه شود.پس از این باید در جهت ازدواج سالم فرزندان گام برداشته شود.کسانی را انتخاب نمایند که لیاقت همسر بودن رادارد.توجه به اخلاق وپاکدامنی وتوجه به اصالت خانوادگی به دوام زندگی کمک می نماید.


خلاصه خطبه دوم:دهه اول ذی الحجه توصیه به توحید ومعاد وبهره مندی از معنویت وبخصوص شرکت درنماز جمعه ونماز عید قربان وشرکت در دعای عرفه می باشد.آغاز کار دولت دوازدهم مصادف با هفته دولت وبزرگداشت وکرامت داشتن شهدای دولت درتاریخ 8شهریور به دست منافقین کور دل است.
ساده زیستی وبی الایشی از ویژگی شهدای 8شهریور می باشد که دولت باید دراین امر ذکر شده الگو بگیرد.امام خمینی (ره) فرمودند:اگر رجائی وباهنر نیستند خدای انها هست.از جمله نشانه های پایداری دولت هوشیاری وبرپاداشتن عدالت اجتماعی می باشد.شهروندتهرانی وروستایی حق وحقوقشان  به تناسب یکدیگر باید رعایت گردد.
مقام عظمای ولایت:مسئولان باید روحیه جهادی وانقلابی را رعایت کنند .هیچ مانعی امروز سرراه درجهت عدم خدمت وجود ندارد.
الان نوبت کار دولت خدمت برمردم است وباید به مسائل فرهنگی و اجتماعی  توجه شود.



واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : جمعه 3 شهريور 1396برچسب:, | 17:26 | نويسنده : تحریریه ستاد |

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : جمعه 3 شهريور 1396برچسب:, | 17:23 | نويسنده : تحریریه ستاد |

در این مراسم عبادی سیاسی کارها فرهنگی بسیاری صورت گرفت که نمونه ای از آن را در تصاویر زیر مشاهده می نمایید

طراحی نشریه داخلی ستاد نماز جمعه ، طراحی و نصب بنر های مذهبی با موضوع نماز جمعه ، نام نویسی نوجوانان شرکت کننده در نماز جمعه و ارسال گزارشات مربوطه به ستاد برگزاری نماز جمعه کل کشور

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : جمعه 3 شهريور 1396برچسب:, | 17:13 | نويسنده : تحریریه ستاد |

به حول قوه الهی مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته به امامت حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج یدالله زمانی در محل مسجد جامع شهر وزوان برگزار شد.

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : جمعه 3 شهريور 1396برچسب:, | 17:3 | نويسنده : تحریریه ستاد |

به اطلاع همشهریان محترم می رساند مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته توسط حجت الاسلام و المسلمین حاج یدالله زمانی در محل مسجد جامع شهر وزوان برگزار می گردد.

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : پنج شنبه 2 شهريور 1396برچسب:, | 16:36 | نويسنده : تحریریه ستاد |

بر گزاری نماز دهه اول ذی الحجه در مسجد جامع وزوان

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : چهار شنبه 1 شهريور 1396برچسب:, | 16:42 | نويسنده : تحریریه ستاد |

#اطلاعیه

با توجه به عدم رویت هلال ماه ذی الحجه در غروب سه شنبه با چشم عادی امروز چهارشنبه۳۰ذی القعده و فردا پنجشنبه اول ذی الحجه میباشد

واحد فرهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه وزوان

تاريخ : چهار شنبه 1 شهريور 1396برچسب:, | 16:40 | نويسنده : تحریریه ستاد |